İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Çalışması Konuları

SORUMLU ÖĞRETİM ÜYESİ

ÖĞRECİNİN ADI SOYADI

KONUSU

Doç. Dr. Gülşah KANER TOHTAK

Tuana Hazal İNSEL

Meltem GÜLBOL

COVID-19 Pandemi Sürecinde Tip 2 Diyabetli Bireylerin Vitamin-Mineral ve Bitkisel Ürün Kullanımının Değerlendirilmesi

Elif ALTINER

COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkin Bireylerde Depresyon, Uyku Kalitesi, Yaşam Kalitesi ile Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

Şevval SERT

Sultan ÇAĞLAK

COVID-19 Geçirmiş Yetişkin Bireylerin Değişen Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi ve Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması

Şehriban CEBE

Bahriye Didem DİKKAT

COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkin Bireylerin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Durumlarının Belirlenmesi

Selcan DUVAR

COVID-19 Pandemi Sürecinde Çölyak Hastalarında Değişen Beslenme Alışkanlıkları ve Glutensiz Diyet Uygulama Durumlarının Değerlendirilmesi

Selinay AKPİL

Zübeyde YILDIRIM

Özge KAVAK

COVID-19 Pandemi Sürecinde Okul Öncesi Dönem Çocuklarının (3-6 Yaş) Değişen Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

Zeliha VERGİLİ

COVID-19 Pandemi Sürecinde Üniversite Öğrencilerinin Değişen Beslenme Alışkanlıklarının ve Duygusal İştahın Değerlendirilmesi

Simge İNAL

COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkinlerin Arı Ürünleri (Propolis, Bal, Polen) Tüketim Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

 

Doç. Dr. Dilek ONGAN

Buse ARAS

Fatma Sena KARTAL

Üniversite Öğrencilerinin Sezgisel Yeme, Yeme Farkındalığı ve Besin Tüketim Durumlarının Değerlendirilmesi

Mihrican ORTAKARACA

Yurtta Kalan Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Hizmetlerinden Memnuniyet durumunun Belirlenmesi

Melek Melda ŞENEL

Yetişkinlerin Akdeniz Diyetine Uyumu ve Kardiyovasküler Hastalıklarla İlgili Risk Faktörlerine Yönelik Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi

Melike TEKİN

Yasemin YİĞİT

Annelerin Çocukları İçin Besin Takviyesi Kullanım Durumunun Saptanması

Sabiha DEMİRBAŞ DİNSEVER

COVID-19 Döneminde Sağlık Personellerinin Uyku Kalitesi ve Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

Sultan CANDAN

Online Yemek Sipariş Uygulamalarını Kullanan Yetişkin Bireylerin Yeme Tutumlarının Değerlendirilmesi

Nursena SİVAS

Üniversite Öğrencilerinde Sürdürülebilir Beslenme ve Ekolojik Etiketli Ürün Satın Alma Farkındalığı

Bilgesu Ayşe MUTLU

45-64 Yaş Arası Bireylerin Akdeniz Diyetine Uyumunun Sarkopeni Risk Faktörleri Açısından Değerlendirilmesi

İlayda ÇATAL

Et ve Süt Ürünlerinde Yapılan Tağşiş İle İlgili Toplumun Bilgi, Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi

Tuğba KARAGÖZ

Sağlıklı Besinlerin Tüketiminin Arttırılmasında Kitle İletişim Araçlarının Rolünün Araştırılması

 

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi BELLİKCİ KOYU

Eylem DİZMAN

Funda YERGİN

Yetişkin Bireylerde Algılanan Stres ile Beslenme Davranışları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi

Ecenur BAYIR

Yetişkin Bireylerde Beslenme Alışkanlıkları, Kronotip ve Uyku Kalitesi Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi

Gamze PEKPARMAK

Birce ALKAN

Yetişkin Bireylerde Besin Etiketi Kullanımı ve Ortoreksiya Nervoza Arasındaki İlişki

Melike YILDIZ

Üniversite Öğrencilerinde Sosyal Medya Bağımlılığı ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişki

Ecem Zeynep GÜRFİDAN

Ela HARBELİOĞLU

Üniversite Öğrencilerinin Besin Etiketi Okuma Alışkanlıkları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi

Ceren YILDIZ

Mobil Uygulama Kullanımının Yeme Farkındalığı Üzerine Etkisi

Hilal ÜSKÜP

Duygusal İştah ile İlişkili Etmenlerin İncelenmesi

Şule DEMİRCİ

İki Nesil Kadında Akdeniz Diyetine Uyum ve Yeme Farkındalıklarının Karşılaştırılması

 

Dr. Öğr. Üyesi Tuba YALÇIN

Ece ZEKİROĞLU

Gülcan Seda KESKİN

Hilal SERİER

Zennur ANILIR

Gülfidan KARAHAN

Beslenme Eğitimi Alan veya Almayan Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Karşılaştırılması

Raziye Betül BEDER

Ayşe BETÜL ALTUNAY

Özlem TANRIVERDİ

Esra Nur BİNDEBİR

Pınar AÇAR

Sümerya İŞMARCI

Yetişkin Bireylerin Kronotipe Göre Akdeniz Diyetine Uyumlarının Değerlendirilmesi

 

Arş. Gör. Dr. Gamze YURTDAŞ DEPBOYLU

Melisa SÜER

İlayda ÖZBAY

İpek İLÇEKTAY

Bilge BİRGÜL

Adölesanların Beslenme Okuryazarlığının Beslenme Alışkanlıkları ve Diyet Kalitesi ile İlişkisinin Değerlendirilmesi

Semiha ÖZÇAKAL

Seda TAKAK

Adölesanlarda Sosyal Medya Bağımlılığı ile Ortoreksiya Nervoza, Yeme Tutumu ve Beden Algısı Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

Ebrar DERE

İnflamatuvar Bağırsak hastalığı Olan Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme Durumunun Saptanması ve Akdeniz Diyetine Uyumun Değerlendirilmesi

Kübra Nur TURAN

Kronik Böbrek Yetmezliği Olan Çocuk ve Adölesanların Diyet Asit Yükü, Beslenme Durumu, Yaşam Kalitesi ve Fiziksel Aktivite Durumlarının Değerlendirilmesi

Ezgi İLHAN

Kronik Nörolojik Hastalığı Olan Çocuklarda Beslenme Sorunları, Beslenme Durumu ve Yaşam Kalitesinin Değerlendirilmesi

Esra KOCAOĞLU

Epilepsili Çocuklarda Beslenme Durumu, Depresyon ve Yaşam Kalitesinin Değerlendirilmesi

Aslı Nur ÖZTÜRKERİÖZÜ

COVID-19 Pandemi Sürecinde 10-19 Yaş Aralığındaki Adölesanlarda Değişen Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi

Menüyü Kapat