Kitaplar
Türü | Kitap Adı | Bölüm Adı | Yayın Sahibi | Yılı |
Bölüm Yazarı | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış | Horeca Sektöründe Atılan Sürdürülebilirlik Adımları |
Doç. Dr. Dilek ONGAN Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur SONGÜR BOZDAĞ |
2024 |
Bölüm Yazarı | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış | Köftelerde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunda Antioksidanların Etkisi |
Doç. Dr. Dilek ONGAN Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur SONGÜR BOZDAĞ |
2024 |
Bölüm Yazarı | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış | Online Yemek Sipariş Platformlarını Kullanan Yetişkin Bireylerin Yeme Tutumlarının Değerlendirilmesi |
Doç. Dr. Dilek ONGAN Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur SONGÜR BOZDAĞ |
2024 |
Bölüm Yazarı |
Karbonhidratların ve Posanın Sağlıkta, Hastalıklarda ve Bazı Özel Durumlarda Önemi |
Psikiyatrik Hastalıkların Beslenme Tedavisinde Karbonhidrat ve Posa Alımı |
Dr. Öğr. Üyesi Ezgi BELLİKCİ KOYU |
2024 |