2021 Yılı Bilimsel Araştırma Projeleri
Proje Adı | Proje Türü | Proje Yürütücüsü | Başlangıç Tarihi/Dönemi | Bitiş Tarihi |
Hafif Şişman ve Şişman Postmenopozal Dönemdeki Kadınların Diyetisyen Desteği ile Zayıflama Deneyimleri: Nitel Bir Araştırma | 2021-TYL-SABE-0023 | Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK | 2021 | Tamamlandı |
COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkinlerin Arı Ürünleri (Propolis, Bal, Polen) Tüketim Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Simge İNAL Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
COVID-19 Pandemi Sürecinde Okul Öncesi Dönem Çocuklarının (3-6 yaş) Değişen Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Abdullah Burak TEKELİ Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkin Bireylerde Depresyon, Uyku Kalitesi, Yaşam Kalitesi ile Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Elif ALTINER Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
COVID-19 Pandemi Sürecinde Üniversite Öğrencilerinin Değişen Beslenme Alışkanlıklarının ve Duygusal İştahın Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Melisa Yağmur KAYAHAN Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
COVID-19 Pandemi Sürecinde Tip 2 Diyabetli Bireylerin Vitamin-Mineral ve Bitkisel Ürün Kullanımının Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Nisa Nur ŞAHİN Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
COVID-19 Pandemi Sürecinde Çölyak Hastalarında Değişen Beslenme Alışkanlıkları ve Glutensiz Diyet Uygulama Durumunun Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Selcan DUVAR Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
COVID-19 Geçirmiş Yetişkin Bireylerin Değişen Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi ve Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması | TÜBİTAK 2209-A |
Işılay TANRIVERDİ Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkin Bireylerin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Durumlarının Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Gülsüm ÇETİN Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman) |
2021/2. dönem |
Tamamlandı (2023) |
45-64 Yaş Arası Bireylerin Akdeniz Diyetine Uyumunun Sarkopeni Risk Faktörleri Açısından Değerlendirilmesi | TÜBİTAK 2209-A |
Bilgesu MUTLU Doç. Dr. Dilek ONGAN (Danışman) |
2021/2. dönem | Tamamlandı (2024) |
Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Köfte Üretim Aşamaları ve Personelin Köfte Üretimine Yönelik Bilgi ve Tutumları | TÜBİTAK 2209-A |
Beril Su DEMİR Doç. Dr. Dilek ONGAN (Danışman) |
2021/2. dönem | Tamamlandı (2024) |
Üniversite Öğrencilerinde Sürdürülebilir Beslenme ve Ekolojik Etiketli Ürün Satın Alma Farkındalığı | TÜBİTAK 2209-A |
Nursena SİVAS Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur SONGÜR BOZDAĞ (Danışman) |
2021/2.dönem |
Tamamlandı (2023) |