İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

2021 Yılı Bilimsel Araştırma Projeleri

Proje Adı Proje Türü Proje Yürütücüsü Başlangıç Tarihi/Dönemi Bitiş Tarihi
Hafif Şişman ve Şişman Postmenopozal Dönemdeki Kadınların Diyetisyen Desteği ile Zayıflama Deneyimleri: Nitel Bir Araştırma 2021-TYL-SABE-0023 Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK 2021 Tamamlandı
COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkinlerin Arı Ürünleri (Propolis, Bal, Polen) Tüketim Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Simge İNAL

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
COVID-19 Pandemi Sürecinde Okul Öncesi Dönem Çocuklarının (3-6 yaş) Değişen Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Abdullah Burak TEKELİ

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkin Bireylerde Depresyon, Uyku Kalitesi, Yaşam Kalitesi ile Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Elif ALTINER

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
COVID-19 Pandemi Sürecinde Üniversite Öğrencilerinin Değişen Beslenme Alışkanlıklarının ve Duygusal İştahın Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Melisa Yağmur KAYAHAN

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
COVID-19 Pandemi Sürecinde Tip 2 Diyabetli Bireylerin Vitamin-Mineral ve Bitkisel Ürün Kullanımının Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Nisa Nur ŞAHİN

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
COVID-19 Pandemi Sürecinde Çölyak Hastalarında Değişen Beslenme Alışkanlıkları ve Glutensiz Diyet Uygulama Durumunun Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Selcan DUVAR

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
COVID-19 Geçirmiş Yetişkin Bireylerin Değişen Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi ve Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması TÜBİTAK 2209-A

Işılay TANRIVERDİ

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
COVID-19 Pandemi Sürecinde Yetişkin Bireylerin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Durumlarının Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Gülsüm ÇETİN

Prof. Dr. Gülşah KANER TOHTAK (Danışman)

2021/2. dönem

Tamamlandı

(2023)
45-64 Yaş Arası Bireylerin Akdeniz Diyetine Uyumunun Sarkopeni Risk Faktörleri Açısından Değerlendirilmesi TÜBİTAK 2209-A

Bilgesu MUTLU

Doç. Dr. Dilek ONGAN (Danışman)

2021/2. dönem Tamamlandı (2024)
Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Köfte Üretim Aşamaları ve Personelin Köfte Üretimine Yönelik Bilgi ve Tutumları TÜBİTAK 2209-A

Beril Su DEMİR

Doç. Dr. Dilek ONGAN (Danışman)

2021/2. dönem Tamamlandı (2024)
Üniversite Öğrencilerinde Sürdürülebilir Beslenme ve Ekolojik Etiketli Ürün Satın Alma Farkındalığı TÜBİTAK 2209-A

Nursena SİVAS

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur SONGÜR BOZDAĞ (Danışman)

2021/2.dönem

Tamamlandı

(2023)

 

Menüyü Kapat