İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

2024 Yılında Yayınlanan Makaleler

 

MAKALE

YAZARLAR

  Okul Öncesi Dönem Çocuklarının COVID-19 Sürecinde Değişen Yaşam Tarzı ve Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi: Kesitsel Araştırma Çağla AYER, Ezgi EKİNOĞLU, Gülşah KANER
  Evaluation of Honey and Propolis Consumption Habits of Adults During the COVID-19 Pandemic Gülşah KANER, Çağla AYER
  Adiponectin in spinal cord injury: What is the role of nutrition in serum adiponectin concentration? Emre ADIGÜZEL, Kübra TEL ADIGÜZEL, Zuhal ÖZİŞLER, Gülşah KANER, Müfit AKYÜZ
  Kardiyovasküler Sağlığı İyileştirmeye Yönelik Diyet Yaklaşımları Emine DEDELER, Zeynep AYHAN, Eşmen TOYMAN, Gülşah KANER
  Evaluation of satisfaction with hospital meals, nutritional status and hospital anxiety in individuals with cardiovascular disease Sema ÇALAPKORUR, Hilal TOKLU BALOĞLU, Buse BAKIR, Aslı ONUR CANAYDIN
  The effect of the nutritional status and dietary inflammatory index on frailty and activities of daily living in geriatric outpatients Sema ÇALAPKORUR, Buse BAKIR, Hilal TOKLU BALOĞLU, Sibel AKIN
  COVID-19 Pandemisi Öncesinden Günümüze Vitamin-Mineral ve Bitkisel Ürünlerin Kullanımı Nasıl Değişti? Sueda AKKAŞ, Ezgi BELLİKCİ KOYU, Canan KARAALP
  Tip 2 Diyabetli Bireylerde Uyku Kalitesi ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin İncelenmesi Gökçe GÜNSEL YILDIRIM, Ezgi BELLİKCİ KOYU, Zeynep ALTIN, Emine DEDELER, Deniz ÇATAR
  Nutritional status changes in the treatment of substance use disorder: Relationship with substance craving  Yasemin KARAAĞAÇ, Ayşe Özfer ÖZÇELİK 
  Factors associated with food label use: focus on healthy aspects of orthorexia and orthorexia nervosa Ezgi BELLİKCİ KOYU, Yasemin KARAAĞAÇ, Armağan AYTUĞ YÜRÜK
  The association between food neophobia, bi-dimensional aspects of orthorexia, and anxiety among vegetarians and omnivores Ezgi BELLİKCİ KOYU, Yasemin KARAAĞAÇ, Beyza NUR ÖNER 
  Yetişkin bireylerin besin etiketi okumaya yönelik tutum ve davranışlarının değerlendirilmesi Tuba YALÇIN, Yonca SEVİM
  The Relationship between Adherence to the Mediterranean Diet and Quality of Life, Sleep Quality: Cross-Sectional Research  Tuba YALÇIN, Seda ÇİFTÇİ, Elif Esra ÖZTÜRK
  Breastfeeding and complementary feeding practices among women with infants aged 0-24 months: A comparative study of pre-pandemic and pandemic deliveries  Gülşah KANER, Gamze YURTDAŞ DEPBOYLU, Tuba YALÇIN, Gamze ÇALIK, Bahanur KARAÇAR
  Relationships among alexithymia, psychological distress, and disordered eating behaviours in adolescents Gamze YURTDAŞ DEPBOYLU, Berfin Esin FINDIK
  The relationship between salivary flow rate, oral health and malnutrition in elderly; a cross-sectional study Gizem AKKURNAZ, Gamze YURTDAŞ DEPBOYLU, Gülşah KANER
Menüyü Kapat